Temeni si Conditii 

Utilizarea site-ului www.firstgel.ro (incluzand vizitarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare, sub forma unui contract legal intre utilizator si PREMIUM NAILS SRL-D , de aceea, se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare.

Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul www.firstgel.ro implica in mod automat, acceptarea acestor termeni si conditii. De asemenea, folosirea oricaror alte servicii curente sau viitoare furnizate de 
PREMIUM NAILS SRL-D, implica acceptarea acelorasi termeni si conditii.

firstgel.rol garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Comerciant pentru a-i trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Comerciant nu implica obligativitate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

Reducerile si Promotile nu se cumuleaza!!!

Pozele produselor sunt cu caracter informativ!

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. PREMIUM NAILS SRL-D nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de www.firstgel.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare, desi va face tot posibilul ca acest lucru sa nu se intample.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.firstgel.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea PREMIUM NAILS SRL-D 

Vânzătorul deţine drept de proprietate intregrală şi exclusivă asupra unui bun până în momentul în care încasează efectiv şi integral preţul cerut clientului pentru acesta. Din momentul plaţii integrale şi definitive către vânzător al preţului cerut clientul deţine dreptul de proprietate integrală si exclusivă.

Pentru orice defect constatat in urma cumpararii unui produs de pe site-ul www.firstgel.ro, cumparatorul poate solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, repararea sau  inlocuirea produsului defect in termen de 72 de ore de la primiriea coletului. Orice reclamatie ulterioara nu va putea fi luata in considerare. Aceasta se va face in urma prezentarii produsului de catre cumparator si a constatarii de catre un reprezentant al PREMIUM NAILS SRL-D a defectului reclamat. Clientul poate renunta la colet fara penalitati si fara vreun motiv intemeiat in termen de 14 zile de la primire, daca sigiliul nu a fost desfacut. In asemenea caz transportul coletului inapoi la sediu va fi suportat de client.

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat mai intati pe cale amiabila.

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul www.firstgel.ro  sau prin intermediari autorizati de PREMIUM NAILS SRLS-D. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea prin ramburs.

Nu va fi necesara confirmarea prin telefon a comenzii daca nu survin modificari ale stocurilor.

Orice nelamurire va fi comunicata in scris pe adresa de email contact@firstgel.ro.

Produsele comandate se livreaza in toata tara prin intermediul unui curierat rapid agreat de PREMIUM NAILS SRL-D in termen de 24-48 de ore la dvs. de la efectuarea comenzii si confirmata telefonic, dupa caz.
Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt bine impachetate pe durata transportului, pana la livrare.

Comanda minima este de 100 lei. Pentru comenzile care nu depasesc suma de 400 lei se va percepe taxa de transport de 18 lei. Pentru comenzile ce depasesc suma de 400 lei, taxa de transport este 10 lei.

PREMIUM NAILS SRL-D isi rezerva dreptul, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului www.firstgel.ro , politica, termenii si conditiile de utilizare, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori in acest sens, desi vom fi atenti sa anuntam clientii despre aceste modificari.

Utilizatorul www.firstgel.ro  are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre PREMIUM NAILS SRL-D , va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.

Ne rezervam dreptul de a modifica Temeni si Conditii fara un anunt in prealabil.